EMDR

Behandeling

Door EMDR te combineren met mijn reading- en healingvaardigheden ga ik heel zorgvuldig te werk. EMDR is niet voor iedereen geschikt. Daarnaast kan het zijn dat de sessies emotioneel zwaar voor je zijn. Natuurlijk is dat voor iedereen verschillend. Daarom start ik met een intake om te kijken of EMDR de meest geschikte aanpak is voor jou en of je voldoende draagkracht hebt. Daarnaast leg ik aan je uit wat je kunt gaan verwachten. De intake gebeurt zoveel mogelijk telefonisch. Na de intake, bij voldoende draagkracht, maken we gelijk een afspraak wanneer we van start kunnen gaan.
 
Tijdens de eerste sessie leg ik de procedure stap voor stap uit. Vervolgens ontvang je een healing zodat je dicht bij jezelf bent en goed gegrond. Daarna volgt de EMDR-behandeling. Je krijgt aan het eind van de sessie indien nodig nog een healing. Mocht EMDR niet geschikt voor je zijn, dan kunnen we eventueel een afspraak maken voor een reading of healing. 

 

 

Kosten:

 

  • Geen intake kosten.
  • Een eerste consult voor een EMDR kost € 85,- (extra lang consult)
  • Daarna zijn de kosten € 85,- voor een volgende consult. (duur: 1 tot 1,5 uur)

 

 

Wanneer behandelen met EMDR?

EMDR helpt bij PTSS en trauma gerelateerde angst. De impact van allerlei verschillende gebeurtenissen kan maken dat je een ervaring niet verwerkt krijgt. Natuurlijk werkt dit voor ieder mens anders. Ook kunnen er angsten zijn, waar je misschien helemaal de herkomst niet van weet.

Er wordt gesproken van een traumatische ervaring als herinneringen aan een nare gebeurtenis, aan een schokkende, pijnlijke of beangstigende ervaring, zich blijven opdringen en als dit langer dan een maand of zes weken duurt. Lees meer >>
WILMA VERZIJL
READER  |  HEALER  |  COACH  |  EMDR

Praktijk & Atelier


Muldershof 80  |  6562 BH  |  Groesbeek

BTW ID Nr. NL001329485B46
KVK-nummer:  30 27 07 23


Contact

Telefoon: (024) 679 14 62

Mobiel: 0625 34 10 68  >>

 

Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs
 
Copyright (c) 2022 Wilma Verzijl