Eerdere kunstwerken
IN VERBAND MET PRIVÉ OMSTANDIGHEDEN IS DE PRAKTIJK VOORLOPIG GESLOTEN.
Wilma de kunstenaar
Kunst voor je plezier, eerdere kunstwerken

Alle werkstukken zijn unica. Er is er dus maar ťťn van. Ik maak wat in me op komt. Veelal ontstaat het werk door gewoon aan de slag te gaan. Soms aan de hand van een tekening die ik heb gemaakt.
Het materiaal waar ik mee werk is acrylic one. Dit is een water gedragen harssysteem. Het is milieuvriendelijk, brandwerend en heeft goede weersbestendige eigenschappen. Het werken daarmee is best wel een uitdaging omdat de hars binnen 20 minuten hard is. Het moet steeds opnieuw aangemaakt worden, dus ik moet met kleine beetjes tegelijk aan de slag gaan.

Voordat ik met de kunsthars aan de slag ga, heb ik eerst een vorm opgebouwd. Die wordt gemaakt vanuit een voorwerp of materiaal dat ik tegenkom of vanuit een mal. Als het beeld gemaakt is, ga ik het beschilderen met acrylverf. Om het daarna af te lakken met een lak waarmee de kleur van het beeld goed beschermd blijft tegen wind, regen en zonlicht.

Veelal ben ik weken met een beeld bezig, maar het wisselt heel sterk. Het is heerlijk om te doen. De concentratie en het plezier van het creŽren geven een enorm gevoel van vrijheid en voldoening.
Het is bijna jammer als een beeld klaar is. En tegelijkertijd geniet ik ook daar van. Vaak bruist het van de ideeŽn in mij, maar soms ligt het werk een poosje stil.

Heb je vragen? Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met mij op. Ik werk ook in opdracht.

Wilma Verzijl
Hieronder een aantal werken van Wilma. Zowel van eerdere werken, die zijn verkocht, als van actueel werk. Het grootste object is bijna 80 cm hoog.
WILMA VERZIJL
READER  |  HEALER  |  COACH  |  EMDR

Praktijk & Atelier


Muldershof 80  |  6562 BH  |  Groesbeek

BTW ID Nr. NL001329485B46
KVK-nummer:  30 27 07 23

 

Klik voor navigatie
Klik op de afbeelding voor navigatie

Met openbaar vervoer ben ik goed bereikbaar.
De bushalte ligt op ongeveer 200 meter van mijn huis.
Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs
 
Copyright (c) 2023 Wilma Verzijl