Ervaringen van anderen:


IN VERBAND MET PRIVÉ OMSTANDIGHEDEN IS DE PRAKTIJK VOORLOPIG GESLOTEN.Roos


"Wilma heeft mij heel erg geholpen, beide met EMDR sessies en coaching sessies. Ik had heel veel problemen met angsten en burnout. Ik had al jaren geprobeerd hulp te zoeken maar ggz psychologen werkten voor mij steeds niet. Bij wilma was het eerste wat Echt holp. Door haar hulp heb ik door heel veel angsten heen kunnen werken. Nu kan ik weer makkelijk naar buiten en ben ik me klaar aan het maken om te gaan studeren, iets wat een jaar geleden compleet onmogelijk leek. Het was een process en het gaat nog steeds niet altijd goed maar door wilma ben ik over de ergste dingen heen gekomen en kan ik nu beter omgaan met welke angsten ik ook heb. Ook heb ik door haar readingen en emdr sessies veel meer begrip voor hoe ik zelf in elkaar zit en waarom bepaalde dingen in mijn brein zo werken. Wilma is echt heel goed in haar werk en buiten dat een extreem accepterend en lief persoon :)"Renske


"Afgelopen zomer heb ik bij Wilma een aantal EMDR-sessies doorlopen. De sessies waren intensief en soms confronterend en hoe sterker dat gevoel, hoe groter het effect. Het was precies die snaar die geraakt moest worden om juist wat los te maken. En ik kan concluderen dat ik ontzettend veel baat gehad heb bij de sessies. Ondanks dat ik het in het begin best spannend vond, heb ik me altijd op me gemak gevoeld bij Wilma. Ze creëert een geborgen sfeer, stelt de juiste vragen, voelt aan als er meer diepgang nodig is (en stopt niet voordat je die diepgang ook zelf echt hebt gevoeld). Ze is duidelijk, geduldig en zorgt met haar positieve energie ook voor luchtigheid. Ik vond het heel fijn ook energetisch ondersteunt te worden, zodat ik altijd geaard de sessie verliet. Ik gun iedereen die mentale blokkades heeft dergelijke sessies toe, omdat het je echt een rijker mens maakt".Nuel


"Na het overlijden van mijn vader kreeg ik klachten van ptss. Middels EMDR en de goede begeleiding van Wilma lukt het mij om weer in het leven te staan. Wilma is duidelijk, helder en verstaat haar vak. De rust, kalmte en hartelijkheid die ze uitstraalt zorgt er voor dat ik me kan openstellen tijdens de sessies. Ik heb inmiddels veel geleerd over mezelf. En nieuwe inzichten gekregen. Ook geeft Wilma simpele tips om thuis mee aan de slag te gaan. Dit is een behulpzame aanvulling op de sessie".(i.v.m. privacy geen naam)


Ik heb zowel EMDR bij Wilma gevolgd, als reading/healing sessies gehad. Voor mij is zij een mooie, warme en empathische persoonlijkheid.Ze weet de juiste snaar te raken en brengt boodschappen op een liefdevolle manier over. Ze is zachtaardig, maar tegelijkertijd wel helder en duidelijk. Zij heeft kennis van zaken en zoekt telkens naar een methode die voor jou het beste werkt. Ze heeft mij enorm geholpen tijdens mijn “burn-out periode”. Ik had vaak last van paniekaanvallen en mijn gedachten draaiden telkens in dezelfde kringetjes. Wilma heeft mij geholpen om tot (nieuwe) inzichten te komen en deze toe te passen in mijn dagelijkse leven. Ook toen ik voor mijn gevoel een enorme sprong in het diepe nam, was ze heel erg betrokken.Ze heeft voor mij veel betekent in een hele moeilijke tijd van mijn leven.Nelleke


"Wilma ken ik al een tijdje. Eerst via reading en healing en nu ook EMDR. Wat een geweldige thuiskomst bij mezelf, na vele jaren van onrust, angst en moeheid. Prachtig zoals Wilma alles kan verbinden, met haar eigen weten daarin, naar verbondenheid met mij. Dat maakt dat het voor mij, bij haar, veilig is en vol vertrouwen. Fijn dat ik eindelijk mag ervaren, dat het goedkomt, steeds meer. Dat is wat mijn veilige plek bij Wilma mij brengt. Dankjewel, lieve Wilma!"Claudia


"Ik woon in het buitenland en alle sessies met Wilma waren via meet.jit.si of Whatsapp. Via mijn zus heb ik Wilma leren kennen. Wat een prachtig, liefdevol gevoelsmens is zij. Ik heb eerst drie EMDR sessies met haar gedaan. Heel interessant en waardevol, maar ik voelde dat dat niet genoeg was. Door de zomervakantie heb ik haar een paar maanden niet gezien. Na de zomer pakten we de draad weer op. Geen EMDR sessies, maar eerst een healing. Na de healing voelde ik me erg rustig, alle negatieve stemmetjes in mijn hoofd weg. Heel prettig. Zij stelde voor om de volgende sessies reading/healing te doen.

Ze voelde aan dat dit op dat moment beter zou werken dan EMDR. Ze begeleidde me heel goed, in een aantal sessies, door mijn negatieve ervaringen in mijn verleden.
Ik had altijd het volste vertrouwen in haar. Ik voelde aan dat zij altijd mijn belangen voorop stelde. Ik vond het ook heel fijn dat zij zelf aangaf, dat ik voor dat moment klaar was.

Ze gaf mij het vertrouwen dat ik het aankon. Ze gaf ook aan dat ik altijd welkom was als ik er behoefte aan zou hebben. Vrijblijvendheid, gastvrijheid, vol liefde"Nicolle


"In de periode mei/juni EMDR bij Wilma gedaan. Dat Wilma reader is wist ik natuurlijk maar EMDR geeft een extra tool voor haar.  EMDR is een manier om trauma’s en angsten te verwerken. Je merkt meteen aan haar enthousiasme en daadkracht dat dit haar ligt. Al snel wist zij (mede door de extra’s die zij als reader kan bieden) tot de ECHTE onderliggende angst te komen. Ik stond versteld van de effectiviteit en de snelheid waarmee dit werkt. Iedereen die aan zichzelf wil werken of met onverwerkte emoties zit, kan ik de methode EMDR van harte aanbevelen. Daar komt wel bij dat ik heb ervaren dat het feit dat Wilma al reader en coach is zeker belangrijk is. Hierdoor komt zij snel tot de kern!"Ingrid


"Ik had al heel lang last van angsten o.a. als ik mijn kleinkinderen capriolen zag uithalen op een klimrek. Mijn fantasie sloeg dan op hol en in gedachten zag ik de ergste dingen gebeuren en werd daar helemaal naar van. Ik heb bij Wilma toen een paar keer een EMDR sessie gehad en hoe wonderbaarlijk maar mijn angsten werden steeds minder en ik kan nu op een positieve manier naar de klimavonturen van mijn kleinkinderen kijken en hun (en mijn) groei daarin zien. De sessies waren voor mij wel wat vermoeiend omdat ik met mijn emoties geconfronteerd werd maar het resultaat mag er zijn en dat is wat ik wilde. Ik ben er blij mee dat ik deze “last” zo los heb kunnen laten. Voelde me ook heel veilig bij Wilma!"Volgende


"Voordat ik bij Wilma kwam zat ik heel erg in de knoop met mijzelf en wist ik niet hoe ik met bepaalde situaties om kon gaan. Ik zat eigenlijk in een diep dal en wist niet hoe ik verder moest. Wat ik wel wist was dat ik zo niet meer verder wilde, maar dat ik dat nog niet alleen kon.

Via een vriendin ben ik bij Wilma terecht gekomen en na het lezen van haar website herkende ik zo veel dingen dat ik besloot om een afspraak te maken. Door haar Reading heeft Wilma mij inzicht gegeven in mijn zijn, in wie ik ben en hoe ik met mijzelf om ga en met anderen en dat ik het mezelf eigenlijk zo moeilijk maak en niet eerlijk ben tegenover mijzelf. Zij heeft mij laten  inzien dat ik de regie in eigen handen heb en dat ik niet alles als een probleem hoef te zien, maar dat ik vooral in het moment moet blijven en de dingen ook kan nemen zoals ze zijn door niet allerlei beren op de weg te bedenken en allerlei onmogelijkheden. Maar vooral te genieten van de dingen om mij heen en mijzelf te accepteren zoals ik ben en dat verdrietige momenten er ook mogen zijn en dat er altijd wel lastige situaties zich kunnen voordoen, maar dat het vooral gaat hoe ik er zelf mee om ga en dat ik meer op mijzelf mag vertrouwen.

Ik merk dat ik hierdoor steeds meer rust ondervind en meer voor mijzelf kan zorgen. Ik merk ook dat ik steeds meer tevreden ben over wie ik ben en wat ik heb en wat ik doe. Wat ik fijn vind aan de Healing van Wilma is dat zij mij niet helemaal losgelaten heeft, maar dat ze mij is blijven coachen en ondersteunen. Dit vind ik heel erg fijn, want af en toe heb ik nog momenten dat ik deze coaching nodig heb. Iets wat je jaren in stand hebt gehouden, krijg je ook niet in een keer weg.

Ik vind Wilma een fijn mens die het goede in mij naar boven heeft gehaald. De rust en kalmte waarmee zij mij bepaalde dingen heeft laten inzien, hebben mij bewuster en vooral gelukkiger gemaakt..."

Volgende


"Vanwege het corona virus heeft Wilma me deze keer een reading en healing gegeven via beeldbellen (Jitsi video). Ik ben al vaker bij Wilma geweest, deze ervaring via beeldbellen was nieuw voor me. En ik kan het iedereen aanraden. Het maakt voor de reading geen verschil. Wilma is ook via beeldbellen helder, warm en liefdevol.

Ze heeft me fantastisch verder geholpen door te benoemen wat er nu aan de orde is met lichtheid en zonder oordeel. Daardoor is er weer beweging gekomen, is nieuwe energie vrijgekomen en kan ik nu veel beter bij mezelf blijven met vertrouwen in de toekomst. Bijkomend voordeel van het beeldbellen is dat ik een lange reistijd achterwege kon laten. De healing heeft Wilma gedaan nadat we opgehangen hebben en ik mijn eigen ding deed. Heerlijk, dat energiewerk zo ook kan. Echt een aanvulling op het face to face ontmoeten (al is dat ook altijd fijn!). Ik kan het iedereen aanraden om Wilma om helderheid te vragen."

Je gaat verrijkt bij haar vandaan! Judy
 

Volgende


"Ik woon op dit moment in Australië en wilde graag een reading om wat meer helderheid te krijgen bij 't maken van keuzes, en 't liefst van iemand die ik vertrouw.
Al jaren gebruik ik video bellen Voor mijn werk en ik was eigenlijk best nieuwsgierig hoe ik dat zou ervaren met een reading. 

Door Wilma's open en hartelijkheid voelde ik me gelijk op m'n gemak. De reading was heel verhelderend, treffend en to the point.
Ik heb geen moment spijt gehad of een belemmering gevoeld bij t ontvangen van de Reading 'Op afstand'. Ik zou t zo weer doen!"

Hanneke
 

Volgende


"Mijn ervaring met coaching/reading door Wilma is moeilijk om in woorden samen te vatten. Het is voor mij een heel persoonlijke ervaring, met gevoelens van herkenning, inzichten, eyeopeners, ruimte, verdriet en acceptatie. Het gevoel wat Wilma mij geeft, alles is goed, niets is vreemd of gek geeft vertrouwen.

Wilma wist de rode draad van mijn leven te raken en leerde mij er naar te kijken.
Door deze inzichten kan ik bewuster naar mijn reacties, handelingen en pijn momenten kijken, deze begrijpen en hierdoor liefdevoller, zonder oordeel op reageren, wat mij zeker ten goede komt.
Wilma is een open, warme en humoristische deskundige vrouw, waarbij ik me zeker op mijn gemak voel.

Zij weet de reading/coaching met warmte, empathie, deskundigheid en humor inzichtelijk te maken en de juiste snaar te raken.
Ik ben dankbaar dat ik bij Wilma 2 keer een reading heb kunnen doen en raadt haar zeker bij anderen aan."
 

Volgende


"Met haar warme persoonlijkheid, vrolijkheid en humor is Wilma een heerlijk persoon. Haar combinatie van reading, healing en coaching is echt uniek en heel waardevol!!
In haar aanpak sluit ze precies aan bij wat er nodig is: eerst je eigen verhaal delen, eerst een reading of toch eerst een healing voor je eigen innerlijke rust.
Met haar heldere inzichten brengt ze helderheid in de chaos, maakt ze grote items behapbaar en geeft ze vertrouwen dat er iets goeds uit komt.

Wilma, ik ben dankbaar dat ik je heb leren kennen!"
 

Volgende


"Readingen/healingen bij Wilma zijn altijd helder en gaan gepaard met de nodige humor. Hierdoor wordt het allemaal niet zo zwaar, maar blijft het wel heel duidelijk. Pas ook een coachings-traject gedaan inclusief het nodige huiswerk. Door dit traject is de chaos in mijn hoofd weer netjes geordend en heb ik de nodige, belangrijke, stappen kunnen doen."
 

Volgende


"Van mijn werkgever kreeg ik een ontwikkelvoucher en deze heb ik ingezet bij Wima voor coaching. Om  meer evenwicht te vinden tussen mijn gezin, werk en mijzelf. Het coaching heb ik als zeer waardevol ervaren.

De ruimte dat je mag zijn wie je bent, het verwoorden van mijn gedachten,
het spiegelen, vertrouwen in mijzelf, inzicht krijgen in de ander, waar sta ik in het proces en wat wil ik.

Dit heeft mij meer inzicht en zelfvertrouwen gegeven. En ja na een jaar heb ik er nog steeds profijt van. Dank je wel en heel veel succes met je bedrijf, succes met alles."
 

Volgende


"De reading (en healing) van Wilma was een heel bijzondere ervaring. Helemaal niet zweverig. Wilma kon precies zien hoe ik als persoon ben en hoe ik graag zou willen zijn. Echt heel speciaal, zonder dat ze mij vooraf kende. Zij heeft mij in een sessie al heel veel heldere inzichten gegeven die heel bruikbaar zijn.

Daarnaast is Wilma heel empathisch en je merkt dat ze werkt vanuit haar hart. Kortom een aanrader!"
 

Volgende


"Wilma heeft in het afgelopen jaar heel erg veel voor mij betekent. Door haar readingen en healingen heb ik inzicht gekregen in mijn eigen situatie, hoe ik hier in sta en wat ik nodig heb om weer vooruit te kunnen komen. Ik ben Wilma hier meer dan dankbaar voor!

Wat ze doet blijft voor mij bijzonder, wat ze beschrijft en ziet klopt gewoon. Daarbij is Wilma ook een heel warm en prettig mens waardoor je je gauw op je gemak voelt."
 

Volgende


"Wat me vooral erg helpt is als Wilma naar de energie en thema's van mijn gezin kijkt. Daarna kan ik weer verder met alle dilemma's die komen kijken bij het opvoeden van pittige pubers en hoe ik in dit alles goed voor mezelf blijf zorgen.

'Hoe je het simpel houdt en op je eigen pad blijft', zou Wilma zeggen"
 

Volgende


"Omdat ik steeds geen helderheid kreeg over een belangrijke beslissing die ik wilde nemen en daar veel onrust van kreeg, wilde ik inzicht in wat mij tegenhield om die beslissing te nemen. Door de reading kreeg ik op een dieper niveau inzicht in wat mij bezighield en kon ik daarmee aan de slag. Wilma is erg goed in het verwoorden van wat je zelf onbewust denkt en voelt.

Door de healing kreeg ik meer rust en energie."
 

Volgende


"Bij Wilma voelde ik mij meteen op mijn gemak. Ze concentreert zich op je en verwoordt dan treffend hoe 'de vlag er bij hangt'. De combinatie reading-healing vind ik geweldig: je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt. Wilma is puur, vrolijk en ook heel duidelijk.

Ik ben blij dat ze op mijn pad is gekomen."
 

Volgende


"Wat een bijzonder mooi mens is Wilma. Meteen al voel je een vertrouwen in je opkomen als ze je gaat "lezen". Wonderlijk is het, maar wat er gezegd wordt is alleen maar in respect en je voelt dat het klopt.

Het is zo fijn om daarna te bemerken dat er ruimte in je ontstaan is en je echt verder kunt.

Grote dank hiervoor."
 

Volgende


"Op een moment dat ik niet meer lekker in mijn vel zat en niet goed wist wat ik hiermee aanmoest ben ik naar Wilma gegaan. Ik ging de sessie open in en bedacht mij dat ik wel zou zien wat er op mij af zou komen.

Wilma gaf op dat moment hetgeen wat ik nodig had, namelijk inzicht in mijzelf als persoon. Waar wordt ik nu eigenlijk blij van, wat zijn mijn talenten en wat blokkeert mij op dit moment. Daarnaast bood zij mij ook praktische handvaten waar ik vandaag de dag nog gebruik van maak. Ik heb de sessie als een heel inspirerend en waardevol ervaren.

Het heeft mij inzichten gegeven waardoor ik nu dichter bij mijzelf durf te staan."
 

Volgende


"Wat een rijkdom om kennis te mogen maken met Wilma.
Na jarenlange stress, verdriet, pijn en angst kwam ik bij Wilma terecht. Wat een (h)eerlijke ervaring is dat.

Ze ziet je, ze leest je, zo bijzonder wat ik daar mocht en mag ontdekken over mezelf. Ze geeft je een openheid van jezelf, ze laat je zien wat je voelt, denkt en doet. Ze geeft je weer een richting.

Na de eerste sessie Reading, healing en coaching stond ik weer steviger op mijn benen, mijn hart voelt weer warmer, ik ben op de goede weg. Wat een prachtige vrouw om mee te werken, eerlijk, oprecht en een geweldige humor.

Om blij van te worden. Of eigenlijk nog blijer!"
 

Volgende


"Na de dood van mijn moeder heb ik meerdere malen een healing en een reading van Wilma mogen ontvangen. Wilma is altijd hartelijk en zachtaardig! Waardoor ik meteen op mijn gemak ben. Ik ontvang een healing en een reading en heb het volste vertrouwen in Wilma.

Wilma geeft een reading of healing zonder oordeel en benoemt wat ze ziet. Het is verhelderend en ik krijg nieuwe inzichten. De  readingen en healingen van Wilma hebben bijgedragen, aan een goede verwerking, van het verlies van mijn moeder tijdens mijn rouwproces.
Als ik de deur uitloop bij Wilma voel ik mij altijd energiek, vol met positieve energie maar vooral verlichting.

Mede dankzij Wilma zit ik nu goed in mijn vel. Ik ben haar daar heel dankbaar voor!"
 

Volgende


"Een reading bij Wilma heeft niets te maken met zweverig Hokus Pokusgedoe, staren in een glazen bol, of MindFuck* achtige toestanden.  Je zit gewoon met een vriendelijke vrouw in een kamertje te praten. Of is het toch niet zo gewoon? Ik vind het in ieder geval heel bijzonder wat er gebeurt tijdens en na een reading en healing.Bij Wilma hoef ik alleen maar mijn naam te zeggen en dan vertelt ze wat zij ziet.

En ze ziet me echt! Ze ziet wie ik ben en waar ik mee worstel. Ze brengt dat op zo'n perfecte manier onder woorden, dat het mijn eigen woorden hadden kunnen zijn. Ik merk aan alles dat ze me kent. Ze stimuleert me om mezelf te leren kennen.
Ze geeft geen pasklare oplossingen, maar ze geeft wel inzichten waar ik mee verder kan en die ik zelf (even) niet zag. Ze leert me anders te kijken naar mijn gedachten en op zoek te gaan naar hetgeen in mezelf wat er altijd al was , wat ik eigenlijk al diep van binnen al weet en waar het werkelijk om gaat. Een kijkje in mijn ziel.

Hierdoor ontstaat rust. Rust in het hoofd, rust in het lijf, rust in het hart. De healing tussen de readings door versterkt de rust, waardoor de verkregen inzichten helder worden en ik weer vooruit kan. Het is erg prettig dat de reading wordt opgenomen en als audiobericht wordt toegestuurd, zodat het op een ander (moeilijk) moment nog eens terug te luisteren is. Soms ontstaan daardoor weer nieuwe inzichten of handreikingen, die eerder niet op waren gevallen.

Een reading en healing bij Wilma heeft mij meer gebracht dan vier bezoeken aan een psycholoog"
 

Volgende


"Verschillende keren heb ik Wilma voor een reading bezocht en dat zegt al veel.
Het geeft aan hoezeer ik Wilma vertrouw en waardeer en hoezeer het me heeft geholpen door haar te worden gelezen.

Al meteen tijdens de eerste reading las zij dingen die ze absoluut niet kon weten en die voor mij van cruciaal belang waren dat die werden opgemerkt en benoemd. Een zeer emotioneel moment maar voor mij het absolute bewijs dat de reading klopte en dat het kunnen lezen van de menselijke ziel bestaat. Wilma is zeer respectvol, zorgzaam en ze oordeelt niet.

Het oordeel en de beslissing naar aanleiding van een reading laat ze aan jou over maar ze wijst je de weg die je zou kunnen gaan. Het bekende niets moet, alles mag en alles is goed, is op haar van toepassing maar dat wil niet zeggen dat er dan dus zomaar wat wordt gezegd om jou een plezier te doen.

Wilma slaat steeds op een tactvolle manier de spijker op de kop en geeft je inzicht in hoe jij op dat moment ervoor staat. Ze gaat haar spirituele boekje nooit te buiten en houdt zich aan de wetten die op een reading van toepassing zijn; ze zegt je heel eerlijk wat ze wel of niet mag maar ook kan lezen. Verwacht bijvoorbeeld geen toekomstvoorspellingen.

WILMA VERZIJL
READER  |  HEALER  |  COACH  |  EMDR

Praktijk & Atelier


Muldershof 80  |  6562 BH  |  Groesbeek

BTW ID Nr. NL001329485B46
KVK-nummer:  30 27 07 23

 

Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs
 
Copyright (c) 2023 Wilma Verzijl